Afvallen want de zon confronteert!

Het is lente. De 1e lentestralen, eindelijk!  En toch overvalt je die 1e warme lentedag dan ineens. Het T-shirt kan aan, en misschien wordt die lange spijkerbroek ook wel iets te warm in het zonnetje. En daar ga je.

Je moet je armen laten zien, misschien ook wel je benen. En dat wil je niet, want onder die warme en dikke winterkleding voelt het nog comfortabel en is het overtollige vetrolletje goed te verbloemen. Maar als je een T-shirt draagt, dan wordt alles direct zo zichtbaar. En dat is helemaal niet prettig, als je weet dat je eigenlijk een kilootje teveel hebt die je niet wilt laten zien.

En je had je nog zo voor genomen om het NIET zover te laten komen en op tijd (ruim voor de lente) actie te ondernemen. Een enorm baalmoment. Het is je niet gelukt.

Of het nu winter is, het lente wordt, de zomer aanbreekt, het vakantie is, of het weer najaar wordt, zonder actie bereik je geen resultaat. Het is wellicht nu gewoon echt tijd iets aan je overgewicht te gaan doen. Tijd voor actie. Tijd om gewicht te verliezen. Van uitstel komt namelijk altijd afstel.

En de voordelen?
– Je hebt al lekker afgevallen als het zomer wordt
– Elke kilo die je nu kunt afvalt, maakt dat jij je beter voelt
– Je kledingkeuze wordt veel ruimer en makkelijker
– Als je deze lente niet start, wanneer dan wel?

Na de lente, wordt het zomer. Dan worden de T-shirtjes waarschijnlijk vervangen door hemdjes. En weet je wat het is; het maakt helemaal niet uit wat je draagt, in welk seizoen dan ook. Als jij je er maar niet in wilt verbergen.

Up to you!

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta