Gewoon Gezond Afvallen in 5 stappen

Ben jij iemand die helemaal geen tijd en eigenlijk ook geen zin heeft om af te vallen? Doordeweeks ben je te druk met je werkzaamheden en tijdens de weekenden heb je wel wat anders te doen dan aan die kilo’s te denken. Tijdens de weekenden wil je genieten. Zonder beperkingen op voedingskeuzes en drankgenot.

Is dit dan herkenbaar voor jou?

Het is maandagochtend. Je wilt je favoriete broek aan, maar je merkt plotseling dat deze enorm strak zit. Het was ook weer ontzettend gezellig dit weekend, waarin je lekker hebt geborreld met vrienden. Maar nu kun je er dus echt niet meer omheen. Je broek past niet meer. Je neemt dan ook direct het besluit dat je moet gaan afvallen. Tijdens de 1e dagen van de week gaat dat ook helemaal prima en ben je trots op jezelf. Maar nog voordat het volgende weekend voor de deur staat, ben je alweer uit de bocht gevlogen en heb je een zak chips en een zak snoep uit de kast getrokken en gegeten.

Het mooie weer komt eraan! Het liefst zou jij in een korte broek en dun shirt willen rondlopen. Maar je schaamt je voor je overgewicht. Je staat dus zoals gewoonlijk weer eens zuchtend voor je kledingkast. Wat moet je nu weer eens aantrekken? Uiteindelijk kies je dan toch maar weer voor die veilige lange broek en dat ruime shirt met lange mouwen.

Je loopt die passpiegel in huis altijd snel voorbij. Je word namelijk helemaal niet blij van je eigen spiegelbeeld.

Je neemt je geregeld voor om iedere avond na de maaltijd een wandelingetje te maken, maar het kost je al zoveel moeite om je schoenen aan te trekken en in actie te komen, dat je dit ook maar weer na enkele pogingen hebt opgegeven.

Hoe zou het voor je zijn als:

1.

Je dagelijks kunt eten wat je wilt, terwijl je weet dat je hierdoor niet aankomt en goed op gewicht blijft?

2.

Je weer een keer kunt gaan shoppen in je favoriete kledingzaak en op sommige dagen fijne luchtige kleding kunt dragen, zonder dat je het gevoel hebt dat iedereen naar je kijkt?

3.

Je weer in de spiegel durft te kijken, en van jezelf kunt zeggen: “ik zie er goed uit. Ik mag er zijn”.

4.

Je zonder enige moeite je schoenen kunt aantrekken, om nog even snel een kleine boodschap om de hoek te doen.

Dit is binnen handbereik als jij je kans pakt en je aanmeld voor mijn traject Gewoon Gezond Afvallen in 5 stappen

Na het volgen van dit traject, ben jij flink afgevallen en heb jij afscheid genomen van je overgewicht. Je hebt geleerd de beleving van “verplicht moeten afvallen” om te denken in het vormen van een sterk fundament, die de basis vormt voor je nieuwe gezonde leefstijl. Deze gezonde leefstijl geeft je overzicht, plezier, rust, controle en ontspanning. Deze leefstijl voelt als een prettig kledingstuk die bij jou past en geeft jou ruimte te leven zonder overgewicht.

Zeg jij JA tegen een leven zonder overgewicht?

Is tijdsgebrek of afstand een obstakel om te starten met het traject Gewoon Gezond Afvallen in 5 stappen? 
 
Dan heb ik goed nieuws voor je! Naast dat ik dit aanbod offline aanbiedt, is ONLINE ook bespreekbaar. Afstand en tijd hoeft dus geen enkel probleem te zijn! 
 
Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan even contact met me op!

Aanbod:

Gewoon Gezond Afvallen in 5 stappen

Tarief: € 497,-  | 5 maanden

Bij dit traject is inbegrepen:

Resultaat

Geïnteresseerd in
Gewoon Gezond Afvallen in 5 stappen?

Reviews

Deze personen deden het! Afscheid nemen van overgewicht! Niet door strak te diëten, maar door structurele aanpassingen in te bouwen in hun leefpatroon.