Pakketaanbod

Gezond Slank Zonder Dieet

12 weken, oftewel 3 maanden van je leven. Jouw motivatie, jouw inzet, karakter, jouw tijd en jouw wil om te veranderen en te leren. Dat is de basis van het creëren van je nieuwe gezonde versie van jezelf.

Blijvend Slank en Gezond in 12 maanden

Afvallen doe je niet zomaar. Iedereen kan afvallen, maar zonder kennis over HOE je blijvend kunt leren afvallen en vervolgens op (streef)gewicht kunt blijven, zal dit op de lange termijn nooit lukken.

SOS Consult

Het is je gelukt! Je bent Slanker en Gezonder! En op je streefgewicht. Het gaat er nu om, slank en gezond te blijven en de focus te houden! Leefstijl is iets wat dagelijks een terugkerende actie is.

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Het is uiteraard ook mogelijk geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te gaan, voordat je een definitief besluit neemt. Laat het me dan weten!

Vergoedingen

Vergoedingsmogelijkheden verzekeraars:

Wanneer cliënt een behandeltraject wil starten via de BGN-Gewichtsconsulente, dan is (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Per verzekeraar kan de vergoeding anders zijn. Niet alle zorgverzekeraars gaan over tot (gedeeltelijke) vergoeding. De voorwaarden over vergoeding kan de cliënt terugvinden in de eigen verzekeringspolis.

De BGN-Gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Waarom de BGN Gewichtsconsulente?

  • De BGN Gewichtsconsulente is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen;
  • Volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied;
  • Begeleidt cliënten volgens het BGN-Behandelprotocol;
  • Volgt bij een geschil de BGN-klachtenprocedure;
  • Verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

De kosten voor behandeling worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Een gewichtsconsulente is dé specialist op het gebied van een gezonde leefstijl. Dat betekent dat de gewichtsconsulente verder kijkt dan alleen naar wat u eet. Beweging, gewoonten, sport, ontspanning: het zijn onderwerpen die ook naar voren komen in het begeleidingstraject. Elke BGN-gewichtsconsulente heeft een nascholingsverplichting, werkt volgens de richtlijnen en handboeken van de BGN en verkoopt geen afslankmiddelen of maaltijdvervangers.

beroepsvereniging

NB:
Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moeten voldoen, worden niet door de BGN-Gewichtsconsulente begeleid.