Supermarkttour

Als je wilt afvallen, komt er veel op je af. Ineens is voeding, beweging, leefstijl, rust en stress én het gewicht op de weegschaal het onderwerp van de dag.

Afvallen doe je niet zomaar. Zonder kennis over hoe je op een gezonde manier blijvend kunt afvallen zal het heel moeilijk worden om blijvend resultaat te bereiken.

Mijn clienten leren veel: wat is gezonde voeding, wat kun je beter niet (of niet te vaak) eten, wat moet je weten over het lezen van etiketten, wat maakt afvallen dat het lukt of faalt, hoe ga je verder nádat je het streefgewicht hebt bereikt, enz.

Eén onderdeel dat aan bod komt bij het traject ‘Blijvend slank en gezond in 12 maanden’ is de SUPERMARKTTOUR.

In eerste instantie denk je natuurlijk, dat het niet zo moeilijk is om boodschappen te doen. Je maakt een boodschappenlijstje, doet je boodschappen, en klaar is ook dat weer. Maar zo werkt het niet helemaal. In de supermarkt staat verleiding op nummer 1.

In deze supermarkttour geef ik mijn clienten een handleiding om niet te ‘sneuvelen in de supermarkt’. Dit heeft dus als positief gevolg, dat mijn client ook niet ‘sneuvelt’ in eigen keuken. En dat maakt weer, dat client gericht aan het afvallen slaat en bewustwording heeft van het creëren van een gezonde leefstijl.

Interessant en leerzaam!

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta