Recepten

15 april 2019

Overnight Oat met Zomerfruit

Ingrediënten: 30 gram havermout 250 milliliter halfvolle melk 1 eetlepel lijnzaad 1 kleine, rijpe banaan 1 theelepel cacaopoeder 5 verse aardbeien 1 handje blauwe bessen   […]
9 april 2019

Pastaschotel Geen Pakje Geen Zakje

Avondmaaltijdgerecht, 2 à 3 personen Ingrediënten: Volkoren Pasta (Fusili) 1 bosje bosuitjes 150 gram kidneybonen 100 gram cherrytomaatjes Kipfilet (ca. 175 gram) Ananas Knoflook (1 teentje) […]
28 maart 2019

Frisse Mango Aardbeien Lunchsalade

Lunchgerecht, 1 à 2 personen Ingrediënten: 1 hele Mango 1 portie Aardbeien (125 gr.) Komkommer met schil (1 opscheplepel) Oregano (3 theelepels) Zwarte peper (1 theelepel) […]
6 februari 2019

Pastaschotel Bonen Groenten Wok

Avondmaaltijd, 1 à 2 personen Ingrediënten: Volkoren pasta – ik kies hier voor spaghetti (45 gram) 1 rode ui Kipfilet (ca. 150 gram) Kidneybonen (200 gram) […]
22 januari 2019

Spruiten Krenten Appel Wok met Zoete Aardappel

Hoofdmaaltijd, 2 personen Ingrediënten: Spruitjes (175 gram) 1 Appel Krenten (1 handje) Olijfolie (1 eetlepel) Pijnboompitten (1 handje) Zwarte Peper (1 theelepel) Komijn (1 theelepel) Oregano […]
17 december 2018

Ovenschotel van Aardappel Groenten en Vlees

Avondmaaltijdgerecht, 4 à 5 personen Ingrediënten: 1 Bloemkool Winterpeen (150 gram) Krieltjes (200 gram) 1 rode ui Kipfilet (ca. 175 gram) Knoflook (1 teentje) Olijfolie (1 […]
16 november 2018

Witlof Rosbief Tuinbonen Lunchsalade

Lunchgerecht, 2 personen Ingrediënten: Witlof rauw, 2 struikjes Tuinbonen – uit pot (ca. 50 gram) Radijs, diverse stuks Rosbief – vleeswaar (5 plakjes) Honing (1 eetlepel) […]
6 november 2018

Pizza Anders

Hoofdmaaltijd, 2 à 3 personen Ingrediënten: Turks Brood – een hele bodem Tomaten (5 stuks) Pastasaus rood (uit pot) 1 Prei 1 Gele Paprika 1 Courgette […]
19 september 2018

Omelet van groenten

INGREDIËNTEN: 3 eieren, Becel halvarine, gele, groene en rode paprika, radijs, bosui, peper en gedroogde kruiden naar eigen keuze. BEREIDING: Bak in een scheutje Becel halvarine […]
5 september 2018

Pastasalade Koud

Lunchgerecht, 2 personen Ingrediënten: Volkoren Pasta – Fusili (ca. 150 gram) Kipfilet (ca. 100 gram) 1 hele paprika geel 1 hele paprika oranje 1 bosje bosuitjes […]
23 augustus 2018

Pinda Groenten Soep

Lunchgerecht, 2 personen Ingrediënten: Water (ca. 300 ml.) Pindakaas 100% noten (ca. 40 gram) Bosuitjes Champignons – 5 stuks Puntpaprika – ½ stuks Sambal (½ theelepeltje) […]
13 augustus 2018

Ovenschotel

OVENSCHOTEL GROENTEN VLEES EN AARDAPPELPARTJES INGREDIËNTEN: Broccoli Champignons Bosuitjes Tomaten Kipfilet Aardappelpartjes met schil (bij voorkeur gekruid) Olijfolie Knoflook (1 teentje) Gedroogde kruiden zoals chilipeper, peper, rozemarijn, Italiaanse […]