Trajecten & Consulten

Gezond afvallen zonder dieet in 3 maanden

5 tot 10 kilo gewichtsverlies

12 weken, oftewel 3 maanden van je leven. Jouw motivatie, jouw inzet, karakter, jouw tijd en jouw wil om te veranderen en te leren. Dat is de basis van het creëren van je nieuwe gezondere versie van jezelf.

Gezond afvallen en een fitte leefstijl in 6 maanden

6 tot 12 kilo gewichtsverlies

Afvallen is hard werken. Maar afvallen loont. Afvallen zonder dieet is levensveranderend. Maar dan op een positieve manier. Het is een nieuwe manier van leven. Je went jezelf een nieuwe leefstijl aan.

Blijvend slank en gezond in 12 maanden

13 tot 20 kilo (of meer) gewichtsverlies

Afvallen doe je niet zomaar. Iedereen kan afvallen, maar zonder kennis over HOE je blijvend kunt leren afvallen en vervolgens op (streef)-gewicht kunt blijven, zal dit op de lange termijn nooit helemaal lukken.

Consulten

Eenmalig Weegconsult

Onzekerheid over je gewicht is frustrerend. Het kan soms heel prettig zijn om tijdig te weten op welk gewicht je staat! Wil jij niet afvallen, maar wil jij wel eens een totale bodyscan? 

Eenmalig Voedingsconsult

Het kan soms echt een dilemma zijn. Hoe weet jij nu of je gezond eet. Hoe kun je ervoor zorgen dat jij gevarieerd blijft eten en je niet iedere avond hetzelfde op tafel neerzet?

Online afvallen met weekmenu’s

In de afgelopen weken is onze wereld veranderd. Het coronavirus hield en houdt ons in onze greep. De diverse maatregelen die recentelijk zijn doorgevoerd rondom Corona treffen ons allemaal.

Online afvallen in 5 stappen

Het Coronavirus is hardnekkig. Welke impact gaat dit op jou hebben? Schiet jij in PANIEK. Raak jij de CONTROLE kwijt.  Ben jij geneigd de kilo’s maar even te laten voor dat wat die zijn?

Wat bied ik jou

Optioneel

Resultaat

Wat bied ik jou NIET:

Wat vraag ik van jou

Geïnteresseerd in één van mijn trajecten?

Twijfel je nog of één van de trajecten bij jou past, dan nodig ik je uit om geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen, zodat je eerst kennis kunt maken met mijn werkwijze, mijn praktijk en uiteraard met mijzelf.

Vergoedingen

Vergoedingsmogelijkheden verzekeraars:

Wanneer cliënt een behandeltraject wil starten via de BGN-Gewichtsconsulente, dan is (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Per verzekeraar kan de vergoeding anders zijn. Niet alle zorgverzekeraars gaan over tot (gedeeltelijke) vergoeding. De voorwaarden over vergoeding kan de cliënt terugvinden in de eigen verzekeringspolis.

De BGN-Gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Waarom de BGN Gewichtsconsulente?

  • De BGN Gewichtsconsulente is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen;
  • Volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied;
  • Begeleidt cliënten volgens het BGN-Behandelprotocol;
  • Volgt bij een geschil de BGN-klachtenprocedure;
  • Verkoopt géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

De kosten voor behandeling worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Een gewichtsconsulente is dé specialist op het gebied van een gezonde leefstijl. Dat betekent dat de gewichtsconsulente verder kijkt dan alleen naar wat u eet. Beweging, gewoonten, sport, ontspanning: het zijn onderwerpen die ook naar voren komen in het begeleidingstraject. Elke BGN-gewichtsconsulente heeft een nascholingsverplichting, werkt volgens de richtlijnen en handboeken van de BGN en verkoopt geen afslankmiddelen of maaltijdvervangers.

NB:
Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moeten voldoen, worden niet door de BGN-Gewichtsconsulente begeleid.