Gezond afvallen en een fitte leefstijl in 6 maanden

TARIEF: € 950,-

6 maanden - 6 tot 12 kilo gewichtsverlies

Individueel traject afvallen

Afvallen is hard werken. Maar afvallen loont. Afvallen zonder dieet is levensveranderd. Maar dan op een positieve manier. Het is een nieuwe manier van leven. Je went jezelf een nieuwe leefstijl aan. Het levert minder kilo’s op, het geeft je energie, het geeft je weer zelfvertrouwen, het maakt dat je weer andere keuzes kunt maken en je een fitter en blijer persoon word.

Afvallen en daarmee het langzaam aanwennen van een gezonde leefstijl brengt je zoveel positiefs. Waarom zou jij jezelf dit ontzeggen? Ik daag je uit deze stap te zetten als jij tenminste zuinig bent op je gezondheid en je wel inziet dat er hoe dan ook wat moet veranderen in je huidige leven.

Je bent 1 stap verwijderd van een fittere ‘jij’ en een totaal andere leefstijl. Uiteraard een leefstijl die bij jou en je (gezins)situatie past.

Ik bied je in mijn consulten dátgene wat jij nodig hebt om op jouw manier een gezonder en fitter leven te creëren. Ik bied je dat wat voor jou werkt (op maat).

Ik geef je inzicht in gezonde(re) keuzes en ongezonde keuzes.

Ik leer je anders eten, waarbij het uitgangspunt is: alles wat je eet moet je lekker vinden en je moet er niet van willen aankomen!

Ik leer je vertrouwen te krijgen in jezelf. Wat werkt voor jou en hoe loont zich dat in zichtbaar resultaat.

Als je wilt, help ik jou flink op weg een gezond(er) gewicht te realiseren en je eetgewoonten aan te passen. Ik leer je het verschil tussen gezond en ongezond. Tussen voeding en vulling. Tussen sport en beweging. Tussen dieet en het veranderen van je leefstijl voor de langere termijn. Vanaf het moment dat je dit traject start, zal jij op een hele andere manier met afvallen, voeding en beweging om gaan.

Traject - Gezond afvallen en een fitte leefstijl in 6 maanden:

Wat vraag ik van jou?

*Je hebt recht op 18 consulten in totaal, over het 1e half jaar 1x per week, of afhankelijk van het verloop 1x per 2 weken of over een langere termijn ingepland. De inrichting en uitvoering hiervan zullen we in gezamenlijk overleg vaststellen.
Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

N.B:

  • Dit is GEEN DIEET, dit is een ANDERE MANIER VAN LEVEN.
  • Vergoeding is vanuit het aanvullend pakket (deels) mogelijk via je zorgverzekeraar.
  • Bij gebruik van medicatie of andere medische problemen, deelname in nader overleg.

Ben je geïnteresseerd in dit traject?

Twijfel je of dit traject bij jou past, dan nodig ik je uit om geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen.