Gezond afvallen zonder dieet

TARIEF: € 475,-

3 maanden - 5 tot 10 kilo gewichtsverlies

Individueel traject afvallen

12 weken, oftewel 3 maanden van je leven. Jouw motivatie, jouw inzet, karakter, jouw tijd en jouw wil om te veranderen en te leren. Dat is de basis van het creëren van je nieuwe gezondere versie van jezelf.

Kijk jij soms naar jezelf en denk je dan: ik ben te zwaar, ik moet eigenlijk wat aan mijn gewicht gaan doen. En denk jij dan tegelijkertijd: ik heb helemaal geen zin en geen tijd om op dieet te gaan?

Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.

Ik bied je in 12 weken tijd begeleiding bij het afvallen. Afvallen kán enorm persoonlijk voelen. En iedereen ervaart afvallen op een andere manier. 

In deze 12 weken laat ik jou ervaren dat je juist door verantwoord en gezond te eten én door beweging echt kunt afvallen. Wij zullen een stabiele basis in je voedingspatroon gaan ontwikkelen. Dit is niet saai, en dit is niet truttig. Dit is wel heel effectief en een 1e aanzet om jou een stabiele gezonde leefstijl aan te leren. Soms maken kleine aanpassingen in je huidige eet- en leefpatroon al een enorm verschil in lichaamsgewicht. Hiervoor hoeft je echt niet alles te laten.

Anders eten hoeft niet persé minder te zijn

Beweging hoeft niet persé in de sportschool plaats te vinden

Tijdens dit traject zetten wij samen de 1e stappen naar een leefstijl die bij JOU past. Oude gewoontes veranderen langzaam (en op jouw tempo) in nieuwe gewoontes. Dit alles met de focus op gewichtsverlies.

Aan het eind van deze 12 weken, gaan we een eindconsult aan en ben jij in staat om met alles wat jij geleerd hebt, verantwoord en lekker te blijven eten én stabiel op (streef)gewicht te blijven en beweging op een juiste manier in je leven in te passen.

Wat bied ik jou nog meer gedurende deze 3 maanden:

Wat vraag ik van jou?

Traject - Gezond afvallen zonder dieet in 3 maanden:

Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

N.B:

  • Dit is GEEN DIEET, dit is een ANDERE MANIER VAN LEVEN.
  • Vergoeding is vanuit het aanvullend pakket (deels) mogelijk via je zorgverzekeraar.
  • Bij gebruik van medicatie of andere medische problemen, deelname in nader overleg.

Ben je geïnteresseerd in dit traject?

Twijfel je of dit traject bij jou past, dan nodig ik je uit om geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen.