Online afvallen in 5 stappen

TARIEF: €179,-

Online afvallen in 5 stappen

Voor groepen!

Het Coronavirus is hardnekkig. Welke impact gaat dit op jou hebben? Schiet jij in PANIEK. Raak jij de CONTROLE kwijt. Weet jij het nu echt allemaal even niet meer. Ben jij geneigd de kilo’s maar even te laten voor dat wat die zijn?

Het allerbelangrijkst is én blijft onze gezondheid. Die staat voorop.

Maar juist nu, wordt ook dát meteen weer overhoop gehaald. Wij leven in een hectische tijd waarin het doen van onze (dagelijkse) boodschappen onder druk komt te staan. Waarin de sportscholen de deuren hebben moeten sluiten. Waarin wij ineens geen structuur en regelmaat meer hebben en waarin ons sociale leven op de kop staat.  

Om te voorkomen dat jij in deze periode onnodig aankomt, oftewel Coronakilo’s kweekt (zonder dat jij die wilt), bied ik jou de mogelijkheid deel te nemen aan mijn traject: ONLINE AFVALLEN IN 5 STAPPEN

Het doel van dit traject is jou op een leuke manier te leren, dat slechts het toepassen van 5 belangrijke stappen in je dagelijkse leven een wezenlijk verschil maakt in HOE JIJ IN JE VEL ZIT!

De basis van dit traject bestaat uit 5 stappen:

  1. RITME
  2. VOEDING
  3. GUILTY PLEASURE
  4. BLIJF ACTIEF
  5. FIT & VITAAL

De samenstelling van dit traject heeft als doel:

Prettig om te weten: dit traject is absoluut geen dieet. Dit traject Online afvallen in 5 stappen is een 1e stap naar het overboord gooien van de oude patronen, die jou al langer dwars zitten (niet fit) en van het aanwennen van nieuwe patronen die jij al langer wilt gaan oppakken (lekker in je vel), maar waarvoor je nooit de stap of de tijd hebt genomen.

Omdat deze periode van Coronacrisis sowieso al een hele uitdaging is voor zowel ons privéleven, onze carrière en onze portemonnee, bied ik dit traject (periodiek) aan voor het voordelige tarief van:

TARIEF € 179,-

De groep start op woensdag 14 april om 19:00

:
:
:

Het maximum aantal deelnemers voor dit traject is 10.
Aanmelden kan door uw deelname door te geven via: info@gewichtsconsulentejacinta.nl

N.B:

  • Vergoeding is vanuit het aanvullend pakket (deels) mogelijk via je zorgverzekeraar.
  • Bij gebruik van medicatie of andere medische problemen, deelname in nader overleg.

Wil je deelnemen aan online afvallen in 5 stappen?