Online afvallen met weekmenu's

TARIEF: €99,-

Online afvallen met weekmenu's

Afvallen begint met structuur

In de afgelopen maanden is onze wereld veranderd. Het Coronavirus hield en houdt ons in onze greep. De diverse maatregelen die recentelijk zijn doorgevoerd rondom Corona treffen ons allemaal.

Nu we plotseling midden in een Coronacrisis zijn beland, staat gezondheid misschien wel meer dan voorheen op onze aandachtslijst. Wij proberen met alle macht de ziektesymptomen buiten onze deur te houden. Maar tegelijkertijd zijn wij meer dan ooit thuis, verliezen we beetje bij beetje onze structuur en onze vrijheid, voelen we ons beperkt, bewegen we veel minder, is onze structuur van alledag verdwenen, zijn we niet meer zo zorgvuldig over de inhoud van onze maaltijden, bestellen we onze maaltijden liever online en snacken en snaaien we meer dan ooit tevoren.

In deze periode wil niemand onnodig aankomen! Maar het is meteen ook moeilijk om dit te voorkomen.

Om nu daadwerkelijk te voorkomen, dat je over een tijdje tot de conclusie komt, dat je ook nog eens onnodig aangekomen bent, bied ik jou de uitdaging om mee te liften op mijn programma.

In tijden van Coronacrisis gaat afvallen namelijk gewoon door.

Afvallen begint met structuur. En met overzicht. Speciaal voor jou heb ik daarom het coachingstraject ONLINE AFVALLEN MET WEEKMENU’S ontwikkeld. In 4 weken bied ik jou de structuur waarmee jij nu zo worstelt. Dit zal jou op weg helpen om ook blijvend structuur te ontwikkelen in je werk- en privéleven en niet onnodig aan te komen ten tijde van Coronacrisis.

De weekmenu’s worden zodanig opgesteld, dat het mogelijk is hiermee 0,5 kilo tot 1,0 kilo per week af te vallen. Is dit niet persé je prioriteit, maar wil je vooral structuur inbouwen in je dagelijkse ritme én in de weekenden? Dan passen we daarop het weekmenu aan.

Online Afvallen met weekmenu’s geeft je net dat ene extra zetje om gewichtstoename te voorkomen of onder controle te houden!

Omdat deze periode van Coronacrisis sowieso al een hele uitdaging is voor zowel ons privéleven, onze carriëre en onze portemonnee, bied ik dit programma (periodiek) aan voor het voordelige tarief van:

TARIEF € 99,-

N.B:

  • Vergoeding is vanuit het aanvullend pakket (deels) mogelijk via je zorgverzekeraar.
  • Bij gebruik van medicatie of andere medische problemen, deelname in nader overleg.

Ben je geïnteresseerd in dit traject?