Preventie

Preventie voor werknemers

Gezonde werknemers zijn niet alleen belangrijk voor het bedrijfsleven, maar deze personen hebben ook hun dagelijkse aandeel in onze maatschappij.

Ik ben voorstander van het voorkomen van overgewicht door kennis over te dragen aan werknemers. Er wordt om ons heen en in de sociale media veel gepraat en gevonden van een gezonde leefstijl.

Is gezond leven nu echt zo moeilijk?

Wat moet je ervoor doen om een gezonde leefstijl te hebben en te behouden?

Wat moet je ervoor laten?

Is een gezonde leefstijl altijd en overal haalbaar in de dagelijkse praktijk?

Hoe werkt een gezonde leefstijl als je veel onderweg bent? Is dat dan ook haalbaar?

Wat zou er nu gebeuren als jullie bedrijf inspeelt op PREVENTIE en daarmee de kans vergroot om op latere termijn ziekteverzuim en daarmee ziektekosten onder medewerkers de kop in te drukken?

Ik bied presentaties aan voor bedrijven. Hierbij zoom ik in op kennisoverdracht over gezonde leefstijl. Zonder dat het saai wordt. Zonder dat het dieet om de hoek komt kijken. En met FOCUS op een gezonde & fitte medewerker en dus een gezond bedrijf!

In mijn presentatie, en ook in mijn trajecten streef ik naar een duurzame oplossing. Ik navigeer in maatwerk naar een gezonde leefstijl.

Hebben jullie als bedrijf interesse om hierover door te praten? Laat op onderstaand formulier jullie gegevens achter, dan neem ik contact op!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring