1 op 1 trajecten

Wat kan ik doen voor jou?

De route naar een gezonde leefstijl en een leven zonder overgewicht is realistisch, haalbaar en ook makkelijk als jij daar zelf 100% voor gaat! Zelfs als je een onregelmatig leven hebt, veel van huis bent, nachtritten rijdt, nachtdiensten draait, of een kantoorfunctie hebt. Het maakt niet uit. Een gezonde leefstijl is niet moeilijk en voor iedereen haalbaar.

THUIS – ONDERWEG – OVERAL – ALTIJD!

5 STAPPEN en 5 MAANDEN

In 5 STAPPEN en 5 MAANDEN ben ik jouw stok achter de deur en zet ik jou aan tot ACTIE. Ik stuur hierbij op een lange termijn resultaat, zodat jij de rest van je leven lekker kunt blijven eten, in beweging komt en blijft en je kilo’s onder controle houdt.

Afvallen met bier & bitterballen

Dit traject is vooral geschikt voor chauffeurs, maar ook als je een ander (zittend) beroep hebt, is dit traject een enorme duw richting minder kilo’s en een gezonde leefstijl. Iedere maand ligt het risico van zwaarder worden op de loer. En 1 kilo per maand, is toch echt 12 kilo per jaar!

Afvallen zonder dieet

Dit traject is vooral geschikt voor je als eten een grote rol speelt in je leven. Kijk om je heen en overal om je heen is eten. Dit kán frustrerend zijn, omdat dit invloed heeft op de keuzes die je maakt. En dat heeft weer invloed op je gewicht. Maar ondertussen word je wel zwaarder. En dat zit dwars.

Heb je interesse?