Afvallen voor de chauffeur, maar dan zonder dieet!

Herken jij dit?

Aan je werk als chauffeur ligt het niet, want daar leef je voor. Maar als je wakker wordt, dan weet je al direct dat het weer een lastige werkdag gaat worden. Nu al voel je letterlijk je buik hangen, voel jij je pijnlijke knieën als je gaat staan en krijg jij met steeds meer moeite je kleding aan. De ruimte in de cabine lijkt ook steeds kleiner te worden.

Tijdens het laden- en lossen merk je steeds vaker dat je moeite hebt om het van jou gevraagde tempo bij te houden. Je conditie is slecht. Je raakt snel achter de adem, je zweet snel én je bent moe en tegelijkertijd opgelucht als je weer in de cabine zit en het laden en lossen erop zit voor dat moment. Nu kun je eindelijk weer uitrusten en rustig door naar je volgende laad- of losadres.

Onderweg eten is helemaal zo vervelend nog niet. Overal waar je komt hebben ze wel een goede schnitzel, gebakken aardappeltjes of friet. Niet echt gezond misschien, maar wel lekker. En als je zo om je heen kijkt, is dit ook zo ongeveer wat al je collega’s zo’n beetje eten onderweg. Je doet ook gewoon altijd gezellig met ze mee. Maar ondertussen merk je ook vooral, dat je steeds maar dikker wordt. Op dieet….je overweegt het wel eens, maar dat wil je eigenlijk ook liever weer helemaal niet. Als je daaraan begint, ben je bang dat je niet eens meer gezellig een biertje kunt drinken en een lekkere hap kunt eten tijdens het weekend.

Als je eerlijk bent, weet je dat je zelfs al bijna net zo dik bent als die ene collega. Die is door de huisarts een paar weken geleden naar huis gestuurd met diabetes en nu zo aan het kwakkelen met zijn gezondheid dat hij inmiddels ook niet meer kan werken. Soms ben je bang dat jij zelf ook problemen zult gaan krijgen met je gezondheid. Laatst voelde je al een hele nare druk op je borstkast. En soms heb je echt last van een pijnlijke steek die dan ook weer snel wegtrekt, maar toch. Je maakt je hier wel zorgen over.

Chagrijnig word je ervan. Iedereen lijkt een mening te hebben over jouw bierbuik als jij net van plan bent een hap te nemen van dat lekkere bakje friet met mayonaise. Je ziet die blikken. Je voelt het vooroordeel. En ja hoor, daar komt ie. Die lompe opmerking: "zou je dat nu wel doen" Die knoop van je bloesje staat al op springen, zo meteen springt die er nog echt af ook! Ondertussen probeer je dit gelul te negeren en neem je nog een flinke hap van je vette hap.

Je wilt best actief zijn, maar het lukt je steeds slechter. Laatst nog, op zaterdag leek het wel alsof jij de enige van je vrienden was die de hele vriendschappelijke voetbalwedstrijd vooral puffend en hijgend en met een rood aangelopen hoofd over het veld rende. Als je eraan terugdenkt, schaam je je er nog voor.

Hoe zou het voor je zijn als?

Jij nog jarenlang je beroep als chauffeur kunt beoefenen, omdat jij je helemaal niet meer druk hoeft te maken over overtollige kilo's, een bar slechte conditie en zere botten?

Jij weer gewoon als ieder ander je werkzaamheden kunt uitvoeren, zonder dat je om je kilo's medelijdend aangekeken wordt door iedereen die langs jou loopt of met jou werkt?

Jij zonder kopzorg je eten kunt bestellen onderweg en daar gewoon van kunt genieten omdat je weet dat je niet meteen aankomt, door wat je eet.

Jij geen dagelijkse zorg meer hebt over je slechte gezondheid en dus gewoon fit je werk als chauffeur kunt blijven doen?

Jij zonder een dikke buik en met een gewoon normaal gezond lijf een warme hap kunt eten en een biertje kunt drinken op de momenten dat jij dat wilt?

Jij TROTS kunt zijn op jezelf, omdat jij je vrienden tegenwoordig qua conditie makkelijk bij kunt houden tijdens een potje voetbal of een andere sportieve activiteit?

Dat is mogelijk als:

Jij instapt in het traject: Afvallen voor de chauffeur, maar dan zonder dieet

Dit traject (5 maanden) is speciaal voor jou ontwikkeld, als jij rondrijd met kilo’s teveel en jezelf daar dagelijks niet oké bij voelt. Je wilt dus wél van die kilo’s af, maar je wilt daarvoor absoluut niét op dieet.

Inbegrepen:
  • Intakeconsult
  • Persoonlijk Plan van Aanpak
  • Persoonlijk Voedingsplan
  • 8 consulten, incl. body analyse (1 op 1 traject| fysiek en/of online)
  • Specifieke onderwerpen, gericht op het dagelijkse leven van de chauffeur
  • Video’s uitgelicht

Aan het einde van het traject:

Spring jij weer met een flinke dosis energie en zonder overtollige kilo’s je bed uit, klaar voor een nieuwe werkdag die je fluitend doorkomt, omdat jij je gewoon hartstikke fit voelt.

Is fysieke arbeid tijdens het laden en lossen helemaal geen probleem meer. Het lukt je zelfs met gemak. Het gaat je nog sneller af ook dan voorheen en hulp vragen is totaal overbodig. Je kunt het prima alleen af.

Ben jij tenminste 10 kilo afgevallen en hoef jij je dus nooit meer druk te maken over de kilo’s omdat dit door je veranderde eet- en leefgewoonten verleden tijd is én ook blijft (mits je mijn adviezen opvolgt).

Eet jij zonder moeite veel gevarieerder en dus ook veel lekkerder. Tijdens de weekenden weet jij prima juist (on)gezond te kiezen (het biertje mag blijven).

Voetbal jij je kameraden er gewoon uit! Je rent weer over het veld, zonder rooie kop en hebt er nog lol in ook. En of jouw team nu wint of verliest, je bent trots op jezelf. Je doet nl. gewoon weer mee!

Leef jij je leven zonder overtollige kilo’s en met een gezonde leefstijl die bij jou past!

Investering:

Jouw investering is  € 675,-
Betalen in termijnen is bespreekbaar

Afvallen voor de chauffeur,
maar dan zonder dieet!

Reviews

Deze personen deden het! Afscheid nemen van overgewicht! Niet door strak te diëten, maar door structurele aanpassingen in te bouwen in hun leefpatroon.

Ik was er op een dag klaar mee. Met dat overgewicht. Het moest anders. Mijn overgewicht is vooral ontstaan toen ik chauffeur werd. Teveel lekker eten onderweg, teveel biertjes, te weinig beweging. De kilo’s vlogen erop.

Ik kwam in contact met Gewichtsconsulente Jacinta. Toch was die stap niet al te makkelijk, omdat ik Internationaal Chauffeur ben en van mening was, dat afvallen bij dit beroep wel heel lastig is. Al direct tijdens het Intakegesprek werd duidelijk, dat dit onzin is. Chauffeurs kunnen ook afvallen. Het belangrijkste is de motivatie.

Mijn startgewicht was 100,3 kilo. En nog maar 24 jaar oud. Ik was te zwaar, ik bewoog nauwelijks, ik had een zittend beroep, ik was niet fit en de maaltijden en keuzes onderweg waren niet echt oké. Te vet, teveel, teveel biertjes en tijdens de weekenden dook ik regelmatig de kroeg in. Ik had een ééntonig onverantwoord eetpatroon, beweging vond ik maar onzin of ik had er geen tijd voor en een goed ritme in de dag had ik ook niet.

En nu is alles anders. In het afgelopen jaar ben ik eten totaal anders gaan ervaren. Ik weeg nu 88,4 kilo. Mijn doel is 85 kilo (en kort geleden woog ik ook al 85,9 kilo). Ik maak nu totaal andere keuzes. Ik kies nu bewust. Vooral onderweg. Ik neem niet meer iedere dag een pilsje, maar op sommige momenten nog wel. En in de restaurants neem ik niet alleen maar de ongezondere keuzes zoals de patat en schnitzel, maar ik kies nu veel breder van de menukaart. Ik heb ontdekt dat vet eten niet eens persé lekkerder is dan de keuzes die ik nu meestal maak.

Ik val af, door het maken van andere voedingskeuzes. En ik beweeg veel meer. Ik wandel en fiets nu en voel me veel fitter. Ik weet nu wat ik beter wel of niet kan eten om me fitter te voelen én af te vallen.

Ik heb mijn streefgewicht van 85,0 kilo nog niet exact bereikt, maar ik heb zoveel meer energie en voel me veel fitter. Het maakt eigenlijk niet eens zoveel meer uit, hoeveel de weegschaal aan gewicht laat zien, ik voel me veel beter en ben mooi afgevallen. Inmiddels zo’n 14 kilo. Ik probeer vooral onderweg gezondere keuzes te maken en gevarieerder te eten. Lukt dat even niet, dan pak ik het een dag later wel weer op. Ik blijf mijn biertje wel drinken, maar niet meer iedere dag. Al deze veranderingen zijn inmiddels een leefstijl geworden. Het voelt totaal niet meer als constant bezig zijn met ‘afvallen’. Ik blijf dit ook zeker zo uitvoeren.

Quinten

Ik had last van mijn overgewicht, ik durfde niet in mijn blote balg over de camping te lopen en ik baalde van het constant moeten zweten al na de lichtste inspanning die ik deed. En dat was het moment, dat ik besloot dit niet langer te willen.

Ik volgde een traject bij Gewichtsconsulente Jacinta en ben inmiddels ruim 20 kilo afgevallen! Voorheen at ik vooral te vet, teveel, te snel, onregelmatig en ik dronk liters frisdrank. Ongezond eten (patat, patat, patat), was een onderdeel van mijn leven. Het hoorde bij mij omdat ik dacht helemaal niets anders lekker te vinden.

Aan beweging of sport deed ik niet. Geen tijd.

Inmiddels is alles anders. Ik ben enorm afgevallen, waardoor ik me veel beter voel! Mijn conditie is beter dan ooit. Ik pas weer in fatsoenlijke kleding en thuis kan ik gewoon weer actief klussen als ik dat wil.

Tijdens de weekenden drink ik nog steeds mijn biertje. En ik geniet ook van andere ongezonde keuzes. Maar het verschil is dat ik er nu bewust voor kies. Eerder deed ik maar wat.

Ik wil in ieder geval nooit meer terug naar mijn oude leventje met die vele kilo’s teveel! Dit is veel prettiger. Ik heb nl. totaal niet het idee dat ik dagelijks op dieet bent. Deze leefstijl gaat vanzelf en is prima te doen met mijn beroep als chauffeur.

Jan Willem

In januari 2019 besloot ik dat er echt wat moest gebeuren aan mijn gewicht en heb ik contact opgenomen met Gewichtsconsulente Jacinta.

Eerst heb ik een intakegesprek gehad en in februari ben ik begonnen met gezonder eten, sporten, etc. Wij zijn nu een half jaar verder en uiteindelijk ben ik 19 kilo afgevallen, zonder moeite, en dat zonder een speciaal dieet. Iedere week ga ik nog steeds naar Gewichtsconsulente Jacinta voor een weegmoment. Dank je wel Jacinta voor je motivatie, wij gaan nog even door.

Heinrich

Wil jij dit ook?