Veel gestelde vragen

Ik verkoop geen dieet en daarmee dus ook geen maaltijdvervangers, afslankproducten of supplementen. In plaats daarvan, kijk ik samen met jou een stuk breder: Hoe kun jij vooral prettig leven, vooral als je wilt afvallen. Ik begeleid je hierbij bij situaties in de dagelijkse praktijk en voorzie je van adviezen om daadwerkelijk resultaat te kunnen behalen én vervolgens ook te kunnen behouden.

Als Gewichtsconsulent begeleid ik je naar een leven zónder al die overtollige kilo’s. Afvallen lukt alleen als je kennis hebt over wat je vooral moet doen en laten om die kilo’s kwijt te raken. Afvallen lukt alleen als je de juiste TIPS krijgt aangereikt, die je kunt toepassen in jouw eigen leven, zónder dat je hierdoor constant het gevoel hebt dat je op dieet bent. Dat lukt alleen als jij daarvoor steeds weer opnieuw, in iedere situatie de juiste keuzes weet te maken. En dat gaat over heel wat meer dan gewoon wat minder eten. Als het zo éénvoudig was, was het je nl. al lang gelukt.

Jazeker! Ik help jou graag, ook al ben je (veel) meer dan 10 kilo te zwaar. Graag zelfs! Je gezondheid zal bij iedere kilo die je zult afvallen, alleen maar verbeteren. Hiermee neemt ook direct het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en andere gezondheidsklachten af.

Bij gebruik van medicatie, of andere medische problemen, graag deelname in overleg

Gezonder worden hoeft niet direct heel veel tijd te kosten. Het is belangrijker dat jij leert welke voedingskeuzes jij beter juist wel óf juist niet kunt maken. Hiermee ben jij al direct op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Kwestie van weten wat je doet. Dit kost je dus nauwelijks extra tijd. Ik coach zowel fysiek als online. Videobellen vanuit je truck is dus ook absoluut mogelijk en in jouw werk wellicht eerder logisch, dan onhaalbaar.

De consulten worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Per zorgverzekeraar kan de vergoeding anders zijn. De voorwaarden over vergoeding staan altijd vermeld in de eigen verzekeringspolis. Het is aan te raden hierover zelf contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Ja, dat is zeker bespreekbaar.

Absoluut! Neem ook dan vooral contact op. Ik coach je graag een gezonde leefstijl!