4 TIPS over hoe jij je kilo’s te lijf kunt gaan

Hoe heeft het ooit zover kunnen komen! Daar zit je dan op je stoel. Met een te hoge bloeddruk, een vermoeid lijf, een te hoog cholesterol, overtollige kilo’s en enorme tegenzin om je dag te beginnen of door te komen. Je bent er onderhand wel klaar mee. Die kilo’s wil je niet langer!

In dit blog geef ik je 4 TIPS, waarmee jij weer een beetje fatsoenlijk je dag door kunt komen:

TIP 1    START JE DAG MET EEN ONTBIJT!
En ik weet het: je bent te druk, je hebt geen tijd voor die onzin, je werkdag begint te vroeg. Dat is allemaal waar. Maar probeer het eens. Het is de 1e stap naar minder kilo’s en een gezond(er) gewicht.

TIP 2    EET MEER IN PLAATS VAN MINDER!
Deze klinkt je vast als muziek in de oren! Meer eten, WOUW. En ik meen het nog serieus ook. Eet minstens 2 uur nadat je hebt ontbeten opnieuw iets kleins (maar dan wel gezond). En herhaal dit gedurende de hele dag. Het spreekt voor zich, dat je lunch en avondmaaltijd hier dan tussenuit vallen, dan eet je natuurlijk gewoon je normale portie.

TIP 3    DRINK WATER!
Natuurlijk, frisdrank is hartstikke lekker. Daar ben ik het mee eens. Maar als jij van je hoge bloeddruk, je te hoge cholesterol en je suikerdip af wilt, dan zul je toch echt andere keuzes moeten gaan maken. Meer water drinken is er 1 van. Hoe meer water jij drinkt, hoe makkelijker jij die kilo’s zult zien verdwijnen.

TIP 4    DENK NIET NA, GA HET GEWOON DOEN
Ik zeg het maar direct: als je teveel gaat nadenken over deze acties, dan loop je hard weg en voer je er geen 1 van uit. Probeer eens niet na te denken (!)….ga het gewoon DOEN.

Ik weet zeker dat deze 4 veranderingen al een groot verschil zullen gaan maken op je levensstijl als jij hier een regelmaat van maakt. Daar waar je nu nog iedere morgen met veel tegenzin en een energietekort je bed uitstapt, zul je binnen de kortste keren gaan merken, dat dit veranderd. Tenminste: als je in actie komt voor deze 4 TIPS!

Heb ik je mee?

Deel dit bericht via