Afvallen voor de chauffeur, maar dan ZONDER dieet!

Sinds ik werk als Gewichtsconsulente Jacinta heb ik vele kilo’s zien verdwijnen en letterlijk levens zien veranderen. Ik krijg daar een flinke dosis energie van. Maar zoals ik eerder al benoemde: dingen gaan veranderen. Mijn praktijk gaat veranderen.

Ik heb er lang tegenaan geschopt om een omslag te maken in mijn praktijk en bewust te kiezen voor 1 specifieke doelgroep. En dat is raar, omdat ik al sinds 2 jaar EXACT weet wat ik wil! Of liever gezegd: WIE ik wil. En dat laatste zal ik even verder toelichten: De chauffeurswereld is mij niet onbekend. Ik ken die wereld inmiddels wel. Lange ritten, onregelmatige werktijden, hard werken, weinig beweging, vaak ongezonde maaltijden, gezelligheid en kameraadschap onderweg én tijdens de weekenden.

Al jarenlang zie ik, ook letterlijk om mij heen, hoe chauffeurs hierdoor veranderen. Het gaat me aan het hart, dat (jonge) fitte kerels, die volop gemotiveerd zijn om hun beroep als chauffeur te beoefenen, in de loop van de jaren, dik en vadsig worden én daardoor uiteindelijk vroeg of laat gaan kampen met hun gezondheid. Hoe onbeleefd en ruw zou het dan zijn, om deze specifieke doelgroep, de chauffeurs onder ons die dagelijks last hebben van hun overtollige kilo’s, te laten verzuipen in onwetendheid, terwijl ik hen een helpende hand kan bieden om af te vallen, op weg naar een gezond leven, zonder dat ze hiervoor verplicht op dieet “moeten”?

Juist deze chauffeurs wil ik helpen. Ik vind het belangrijk, dat deze chauffeurs nog lang en gezond hun belangrijke werk kunnen blijven doen, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over de kilo’s.

Deze omslag voelt een beetje alsof ik mijn huidige cliënten laat vallen. Maar neem van mij aan: dat is absoluut niet aan de orde!
Mijn bestaande cliëntenkring blijf ik gewoon coachen. Met heel veel plezier. Het enige dat nu veranderd, is dat ik specifiek inzoom op 1 gerichte doelgroep die mijn hulp misschien wel meer nodig heeft, dan het nu in eerste instantie lijkt.

Ben jij dus chauffeur, of ken jij een chauffeur, voor wie dit wel eens dé oplossing kan zijn? Laat het ze vooral weten! En natuurlijk: Niet iedere chauffeur is te zwaar. Dat zeg ik ook niet. Vooral houden zo dus!

En dan nog even dit: Wat nu, als jij denkt: maar ik wil ook een gezonde leefstijl, zonder dat ik hiervoor op dieet “moet” maar ik ben helemaal geen chauffeur. Kan ik dan helemaal niet meer bij je terecht? Maar natuurlijk wel! Neem ook dan vooral gewoon contact met me op. Ik coach je graag naar een gezonde leefstijl!

P.S.: Achter de schermen wordt deze dagen hard gewerkt aan het vernieuwen van mijn website!

Deel dit bericht via