Afvallen

Wanneer is het eigenlijk het juiste moment om af te gaan vallen?

Voor de één komt dit moment nooit, voor de ander komt dit moment diverse keren in het leven terug. Weer iemand anders is in zijn of haar beleving altijd bezig met afvallen. En het komt ook voor dat mensen nooit hoeven af te vallen en altijd een gezond stabiel gewicht hebben.

Beginnen met afvallen vinden we vooral eng, want dit betekent dat er veel van je gevraagd zal worden. Misschien denk je dat je afvallen nooit zult gaan volhouden en halverwege zult afhaken en is dat één van de redenen dat je er nooit aan begint. Of misschien vind je de weegschaal te confronterend.

Afvallen gaat niet vanzelf en is hard werken.

Maar waarom is het eigenlijk eng om bewust de stap te zetten naar een gezond leven? Het kan je alleen maar voordelen brengen op den duur. En natuurlijk, dit gaat niet vanzelf maar elke kleine stap op de weg naar een gezonder gewicht is er één.

Wanneer je bereid bent om die omslag te maken, dan is er een reële kans van slagen op het bereiken van een bij jou passend gezond en stabiel gewicht.

Ik zelf ben van mening dat ‘beginnen met afvallen en stoppen met afvallen’ niet bestaat.

Er is winst te behalen door het eigen maken van een andere manier van eten, een andere manier van drinken, een andere manier van denken. Dit zorgt ervoor dat ook jij uiteindelijk een stabiel gezond gewicht kunt behouden.

Wil je een vrijblijvend gesprek? Ik nodig je van harte uit contact met me op te nemen.

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta
Tel: 06 – 21 20 50 70
[email protected]

Deel dit bericht via