De vakantiekilo’s, hoe raak JIJ die kwijt?

Herken je dat?
De weken voor de vakantie aan zijn een aanloop naar veel moois: zon, zee, strand, lekker eten, lekker drinken, genieten en NIETS MOETEN. Een heerlijk, ontspannen en optimistisch gevoel. Werken aan het opladen van je batterij. Een fantastische tijd.

Echter, aan alles komt een einde, dus ook aan de vakantie en dan komt de realiteit van elke dag weer om het hoekje kijken. Ook niet verkeerd, zeker niet, maar de eerste dag en de eerste week ná de vakantieperiode is toch echt even een dingetje. ALLES MOET!!

Vooral de eerste week zijn het verwoede pogingen weer in het ritme te komen van alle dag, in het ritme te komen van al het moeten, in het ritme te komen van de juiste balans tussen voeding, beweging en leefstijl maar als snel gaan we vervolgens gewoon weer vrolijk alle uitdagingen aan die ons pad kruisen.

Éen van die uitdagingen is: de vakantiekilo’s. Of liever nog; het kwijtraken van de vakantiekilo’s. Ja ook ik heb hiermee te maken, ook al zullen de meesten die mij regelmatig zien dat ontkennen.
Ondanks het sporten, ben ik toch een kilo zwaarder terug gekomen uit het heerlijke relaxte Spanje, dan toen ik er naar toe ging.

Ik krijg die vakantiekilo er gewoon weer af, ik weet namelijk waardoor die erbij is gekomen.

Jij kunt dat ook. Benieuwd hoe? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Ik help je graag op weg.

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta

Deel dit bericht via