Gewichtsconsulente Jacinta gaat verhuizen

Zware doos!
Gewichtsconsulente Jacinta gaat verhuizen, zowel privé als zakelijk! Het wordt tijd voor een nieuw huis, ontspullen, creatief werken en vooral heel veel reisplezier (in vrije tijd).

Gedurende het komende jaar, zijn wij woonachtig aan de Roerdomp 32 te Rijssen. Dit is slechts een tijdelijk adres, voor de duur van ruim een jaar. Het is de bedoeling dat wij begin 2023 nogmaals verhuizen, maar dan definitief. In de tussentijd wordt er hard gewerkt aan een nieuwbouw woning.

Verhuizen heeft nogal wat voeten in de aarde! Wat een workout op zich is dat! Gelukkig houd ik van strakke planning en een goede voorbereiding. Dat was uiteindelijk mijn grote voordeel bij deze grote klus.

Voor nu zijn alle dozen opgeruimd of uitgepakt, ben ik tijdelijk opnieuw gesetteld in mijn tijdelijke kantoor aan de Roerdomp 32, en roei ik gewoon even een jaar met de riemen die ik heb.

Ik ben in ieder geval klaar voor een nieuw jaar. Ik heb mooie nieuw plannen op stapel liggen. Mijn huidige cliënten doen het keigoed en ik kijk er naar uit, ook het jaar 2022 een “stok achter de deur” te mogen zijn voor mijn huidige cliënten én voor jou, als je hulp zoekt bij het afvallen, maar hiervoor niet op dieet wilt!

Deel dit bericht via