Gezond afvallen begint met een gezond voedingspatroon!

De laatste jaren lijkt het steeds meer op ons af te komen: Voeding en Leefstijl. Of we het nu willen of niet, we worden hiermee geconfronteerd. En laten we eerlijk zijn, we weten zelf maar al te goed dat onze leefwijze in de maatschappij van vandaag meer dan eens en vaker dan goed voor ons is te wensen over laat.

Wie heeft na een drukke werkdag, een drukke werkweek, of tijdens het weekend zin en motivatie om een voedzame gezonde maaltijd te bereiden? Wie kan het opbrengen om de discipline te tonen steeds maar weer een gezonde leefstijl na te leven? Dat is moeilijk, heel moeilijk. Ook voor mij is dat zo nu en dan een strijd. Maar als ik dan terugblik op enkele jaren terug, waar het helemaal fout ging en ik zelf  geconfronteerd werd met een herseninfarct, dan weet ik hoe belangrijk onze gezondheid is! Gezondheid is ons belangrijkste bezit!

Overgewicht is één van de oorzaken, waardoor onze gezondheid langzaam afbrokkelt, zonder dat we het eigenlijk direct door hebben.  Overgewicht kan tot vele klachten leiden. Gewicht neemt langzaam toe, iedere dag een klein beetje. Het gaat eigenlijk ongemerkt. Tot op de dag, dat je het ineens opmerkt. Je kleding zit krapper dan voorheen, je conditie laat te wensen over. Je voelt je lamlendig, je hebt geen energie en geen zin om in beweging te komen. Dit is hét moment om in actie te komen, vooral om erger te voorkomen!

Kamp jij met overgewicht en herken jij jezelf hierin? Ontdek jouw aanpak tot gewichtsverlies. Ik nodig je uit om contact met me op te nemen en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te gaan.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Gewichtsconsulente Jacinta

Deel dit bericht via