Gezond is niet alleen maar saai en ongezond is niet altijd lekker

Ik moet zeggen, ik houd van gezond. Ik voel me er gewoon prettig bij. Maar natuurlijk heb ik ook last van ‘snackmomenten’ (en nee dan niet de gezonde). Ik geef daar soms gewoon aan toe. En ja ik eet soms ook ongezonde, vette maaltijden.

Daar staat wel tegenover, dat ik dit natuurlijk niet iedere dag doe, alhoewel ik dat wel eens heb geprobeerd. Mijn conclusie is echter, dat ik me door dit snackgedrag niet beter ga voelen. Ik voel me vol, opgeblazen, ik blijf maar snacken en ik slaap niet prettig. Ik vraag me naderhand af waarom ik toe heb gegeven aan de ongezonde snacktrek of de ongezonde vette maaltijden.

Herken je dit?

Het belangrijkste is: geniet van dat wat je eet en vooral WEET wat je eet.

Heb je voedingsvraagstukken of vraag jij je nu of wat dan exact gezond is maar niet saai of ongezond maar niet altijd lekker? Neem eens contact op. Wellicht kan ik je hierbij sturen. Bijkomend voordeel: geen ongewenste gewichtstoename!

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta

Deel dit bericht via