Ik moet van die kilo’s af!

„Dit kan zo niet langer. Ik moet van die kilo‘s af, omdat ik er steeds meer last van krijg.“

Dit is chauffeur Henk Nijzink. Hij is klaar met die kilo‘s. Klaar met alle ongemakken die daarbij horen. En Henk is eigenlijk ook wel klaar met alle excuses die hij gedurende de afgelopen jaren steeds maar weer bedacht om ‘vooral maar niet af te hoeven vallen‘.

Dit is de 1e foto die ik van Henk mocht maken. Dit is ook het gewicht waarop Henk van start ging met het traject: Afvallen voor de chauffeur – maar dan zonder dieet. In de komende maanden zullen er meer foto‘s volgen om de mooie transformatie van Henk naar minder kilo‘s en een gezonde leefstijl op de voet te kunnen volgen.

Hoe zal dit allemaal gaan? Zal het lukken?
Henk is in ieder geval volop gemotiveerd om minder zwaar te gaan wegen en gezonder te worden. En ik ben op mijn beurt ook ontzettend gemotiveerd om Henk hier op een juiste manier bij te coachen.

Henk is inmiddels een maand bezig met het traject „afvallen voor de chauffeur, maar dan zonder dieet“.
Het huidige resultaat = minus 2 kilo.

De 1e stap op weg naar een gezonde leefstijl is gezet!

Deel dit bericht via