Kilo’s kwijt met bier?

Dit komt bij jou regelmatig voor: Je zit na een lange werkdag eindelijk rustig met een lekker biertje in het wegrestaurant waar je ook direct even een hapje wilt eten. Je bent van plan om direct na het eten weer terug te gaan naar je truck en een goede nachtrust te pakken. En dan zie je Peter, die je echt al heel lang niet hebt gesproken, het restaurant binnen wandelen.

Is dat iets wat je herkent? Ik denk het wel. Ik weet dan nu ook al hoe dit verder gaat:

Jij verwacht Peter nl. helemaal niet in hetzelfde wegrestaurant als dat jij nu zit. En je vind het hartstikke gezellig hem hier te ontmoeten. Dus wat zeg je? “Hee Peter. Wil je ook een biertje? Kom er bij zitten”!

En je drinkt biertje nummer 2. Peter besteld biertje nummer 3. Jullie nemen nog een laatste biertje en hebben samen een super gezellige avond waarbij als vanouds weer lekker bijgepraat en gelachen is.

Het word al met al toch nog later dan verwacht. En pas als je terugloopt naar je truck en jij jezelf daarna in de cabine aan het omkleden bent voor de nacht, je broek laat zakken en je tegen je dikke buik aankijkt, denk je pas: “deze 4 biertjes waren misschien toch niet echt zo handig. Ik was toch van plan dit niet meer te gaan doen onderweg!” Zo raak ik die kilo’s dus echt nooit kwijt. Ik moet die bier vanaf nu toch echt laten staan”!

Ho stop. Niet doen dit! Je kunt echt afvallen met bier! Zeker weten!

Maar inderdaad: gedeeltelijk heb je dan wel weer gelijk. Je kunt niet afvallen met iedere avond 4 bier, een flink bord patat en (soms) voor de gezelligheid ook nog een portie bitterballen. Die keuze is niet zo handig. Maar iedereen die jou steeds maar wijs maakt, dat wanneer je kilo’s kwijt wil, je dan alleen nog maar op een triest sla blaadje kunt kauwen en water moet gaan drinken, die heeft toch echt heel erg ongelijk.

Dat kan ook anders. Leuker!

Ik laat chauffeurs afvallen terwijl ze ook gewoon een biertje kunnen blijven drinken. Wil je weten hoe?
Zullen we dan gewoon maar eens bellen?

Tel: 06 – 21 20 50 70

Deel dit bericht via