Onze leefstijl

In onze Nederlandse maatschappij wordt veel van ons verwacht. Wij zijn druk, drukker en nog drukker met van alles en nog wat. Dit heeft invloed op ons welzijn. Dit kan positief zijn, maar helaas blijkt, dat het vaker een negatieve invloed laat zien. Hoe drukker ons leven, hoe minder goed we voor ons zelf zorgen. Wij denken hiervoor geen tijd te hebben. Misschien hebben we ook wel geen tijd. Of beter (nou ja in feite erger) nog, we nemen geen tijd!

Over het algemeen gaat dit ten koste van ons lijf en onze gezondheid. En hoe jammer is dit. Door te denken dat we geen tijd hebben om goed en gezond te eten, voldoende slaaprust te pakken, en voldoende momenten van ontspanning en beweging op te zoeken, maken we het onszelf moeilijker. In mijn praktijk wordt ik hiermee vaak geconfronteerd.

Natuurlijk, er moet geld verdiend worden, we moeten werken. Maar dit moet en mag niet ten koste gaan van onze leefstijl en dus ons welzijn, ons lijf én ons gewicht, kortom: onze gezondheid!

Er moet een overeenkomst komen tussen onze dagindeling, onze voeding, onze inspanning en onze ontspanning. En daarmee ons gewicht. Want, een drukke leefstijl, heeft over het algemeen een nadelige invloed op ons gewicht. Die twee staan in combinatie met elkaar.

Inspiratie nodig? Neem eens vrijblijvend contact met me op: [email protected] of bel: 06-21205070

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta

Deel dit bericht via