Campagne Borrel, Bubbel, Bruis

Bewuste keuzes maken in een maand vol overvloed!

Feestdagen betekenen voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken. Ik wil je laten zien dat je er met kleine veranderingen iedere dag voor kunt kiezen om jezelf fitter, gezonder en energieker te voelen. Zelfs – of misschien wel juíst – tijdens de feestdagen.

Om nu eens een goede culinaire draai te geven, aan de komende feestdagen, met name als je al een tijdje bezig bent gewicht te verliezen, start ik de campagne Borrel, Bubbel, Bruis! (in samenwerking met de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, BGN).

Als je bezig bent gewicht te verliezen, kán het lastig zijn de feestdagen op een leuke en lekkere manier door te komen. Misschien zie jij er wel tegen op. Want je wilt afvallen toch? En je bent net zo lekker bezig! Maar naast dat je wilt afvallen, wil je ook vooral lekker eten en genieten. En je wilt jezelf niet alles ontzeggen. Logisch. Anders wordt het maar een saaie boel.

Tijdens deze campagne wil ik je laten zien, dat je iedere dag keuzes kunt maken ten goede van je gezondheid.

De komende maanden, maar vooral de maand december draait om keuzes. Maak bewuste keuzes die vooral ook lekker zijn! Want dat is pas belangrijk. Juist met kleine (verrassende) aanpassingen kun je veel bereiken. Ook tijdens de komende feestdagen! Gezonde borrelhapjes, feestelijke en bruisende drankjes zonder alcohol, tips, recepten, blogs, inspiratie en nog veel meer. Ze komen allemaal voorbij.

Op mijn website én op mijn Facebookpagina Gewichtsconsulente Jacinta staat deze campagne Borrel, Bubbel, Bruis volop onder de aandacht! Like je de pagina nog niet? Gewoon doen. Ik weet zeker dat je er volop door geïnspireerd wordt.

Bruis je mee?

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta

 

Deel dit bericht via