Chauffeur valt bijna 22 kilo af!

Kijk dan eens naar deze chauffeur!
Cliënt nam in augustus 2019 contact met me op. Zijn gewicht op dat moment was te hoog, te ongemakkelijk, het eten was te veel, te overmatig, te vet, kleding zat te strak en fotogeniek was het ook niet echt meer. (aldus cliënt)

Aan de slag dus. En dat is exact wat er gebeurde. Sinds begin augustus 2019 is er voor deze fulltime chauffeur veel veranderd.

Het voedingspatroon van cliënt is nu volledig anders ingericht. Vooral onderweg als chauffeur. Dat is niet altijd even makkelijk, maar wel haalbaar. Geen vette hap meer bij het tankstation. Geen broodje kroket (of 2) meer in de bedrijfskantine van relaties. Geen maaltijden meer overslaan. Geen borden vol. Een ander dagritme. Andere keuzes zijn nu belangrijker.

En dit alles levert cliënt inmiddels veel voordelen op in het dagelijkse leven.

Totaal afgevallen: 21,8 kilo
Een volledig ander voedingspatroon
Een ander ritme
Fitter en gezonder (dat maakt verschil)
Een andere kijk op beweging
Kortom: een andere leefstijl

Beweging? Uiteraard, dat lukt niet altijd als chauffeur. Maar als er wel gelegenheid is, dan pakt cliënt die. Motto: beter iets beweging dan helemaal niets. Cliënt staat weer actief op het voetbalveld (en niet aan de zijlijn), de fiets komt vaker uit de schuur en de hardloopschoenen komen ook weer te voorschijn.

Een super mooi resultaat! Wat een kanjer is deze man.

Het eind is nog niet in zicht. Er kunnen zeker nog kilo’s af. Maar dat gaat absoluut lukken. Ik heb het volste vertrouwen in de komende maanden. En cliënt ook. „Het valt allemaal best reuze mee, dit dagritme en deze leefstijl. Het is even wennen, maar er is nu geen houden meer aan. Ik wil niet meer anders“, aldus cliënt.

Als chauffeur is het dus zeker een uitdaging om het dagpatroon en beweegpatroon aan te passen, maar het is absoluut mogelijk en haalbaar. Dat blijkt wel.

En keuzes onderweg als chauffeur? Die zijn er genoeg! Je moet ze alleen wel zien en niet ontkennen.

Deel dit bericht via