Samen Wandelen Werkt!

Samen wandelen motiveert! Ik wandel iedere 2e dinsdag van de maand (met zo nu en dan een uitzondering) een recreatieve wandelroute met cliënten maar ook evengoed met ieder ander die lekker even van die bank af wil.

Het is soms lastig om een gewoonte te maken van wandelen. Helemaal als je wilt afvallen, er alleen voor staat en dus je draai nog moet vinden in de nieuwe wereld van gezonde voeding en beweging.

Omdat alleen wandelen absoluut demotiveert stel ik je voor aan te haken bij deze wandelgroep Samen Wandelen Werkt. Deelname is geheel gratis, geheel vrijblijvend en je moet het alleen willen als je het echt leuk vind.

Iedere maand loop ik een andere recreatieve route, en iedere maand varieert het aantal kilometers. De ondergrens ligt op een afstand van 5 km. en de bovengrens is maximaal 9 km. (afhankelijk van het groepsniveau)

Deze wandeling is zoals gezegd puur recreatief en zo gaan we ook met elkaar om. Het tempo past zich aan elkaar aan en mocht iemand een pauze moeten of willen tijdens de wandeling, dan doen we dat. Plezier is prioriteit nummer 1.

Mocht je interesse hebben mee te wandelen, stuur dan even een mail naar [email protected]

Volg je mij al op mijn Facebook Pagina Gewichtsconsulente Jacinta? Hier informeer ik je terugkerend in een evenement wanneer de wandelingen staan gepland! En uiteraard is dit een pagina waar ik nog veel meer informatie met je deel als het gaat om voeding en beweging. Alles met het doel: afvallen.

Hartelijke groet,

Gewichtsconsulente Jacinta

Deel dit bericht via